Son Dakika Deprem Osmaniye - Osmaniye'de Deprem - Son Dakika - Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Osmaniye - Osmaniye'de Deprem - Son Dakika - Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Haberler yaşam haberleri son dakika: Saat 13.35'te olan deprem yerin yaklaşık 19 kilometre derinliğinde yaşandı. Osmaniye kadirli'de 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi //son dakika güncel haberleri//. Osmaniye'nin düziçi ilçesinde saat 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Göre, bugün saat 13:35 sularında osmaniye'nin sumbas ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Müzisyen yeliz aykaç son yolculuğuna uğurlandı. Deprem, osmaniye'nin kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde hissedildi. Haberler yaşam haberleri son dakika: Afad'dan alınan son dakika bilgisine göre osmaniye'de 4,1 şiddetinde deprem yaşandı.

Son Dakika: Osmaniye'de Deprem mi Oldu?
Son Dakika: Osmaniye'de Deprem mi Oldu? from www.kamubulteni.com
Afad, merkez üssünü kadirli olarak duyurduğu depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Hatay'da deprem oldu, meydana gelen deprem aynı zamanda osmaniye başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Osmaniye kadirli'de 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi //son dakika güncel haberleri//. Şiddetli sarsıntı adana ve kahramanmaraş illerimizde de hissedildi. Osmaniye düziçi'nde deprem oldu.3.4 büyüklüğünde olan deprem sonrasında 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Afad'dan alınan son dakika bilgisine göre osmaniye'de 4,1 şiddetinde deprem yaşandı. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre gece saat 02.22'de osmanyie'nin kadirli ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Türkiye haritası » osmaniye deprem fay hattı risk haritası » osmaniye son depremler.

Son dakika depremler devam ediyor. Afad, merkez üssünü kadirli olarak duyurduğu depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Binlerce yıllık buzullarda 28 yeni virüs keşfedildidünya. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'nin toprakkale ilçesine bağlı lalegölü mahallesinde 4 şiddetinde deprem oldu. Deprem, osmaniye'nin düziçi, bahçe, kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde de hissedildi. Afad'tan yapılan son dakika açıklamasına göre osmaniye'nin sumbas ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmani̇ye'nin kadirli ilçesinde richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dikkat çeken suudi arabistan hamlesi. 21:48 i̇ngiltere 7 ülkeyi daha kırmızı listeye aldı. Yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (afad) verilerine göre türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz. Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Osmaniye düziçi'nde deprem oldu.3.4 büyüklüğünde olan deprem sonrasında 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Osmaniye yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Ve deprem araştırma enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasında saat 12.47 'de osmaniye 'de deprem olduğuna yer verildi. Son dakika haberi osmaniye'de 4,1 büyüklüğünde deprem! Deprem, osmaniye'nin kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde hissedildi.

Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem - Son Dakika
Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem - Son Dakika from foto.sondakika.com
Ve deprem araştırma enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasında saat 12.47 'de osmaniye 'de deprem olduğuna yer verildi. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, osmaniye'nin kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde hissedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı tarafından yapılan açıklamada osmaniye'de 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Osmani̇ye'nin kadirli ilçesinde richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'ne göre, saat 17.36'da merkez üssü osmaniye toprakkale olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Türkiye haritası » osmaniye deprem fay hattı risk haritası » osmaniye son depremler. Afad'tan yapılan son dakika açıklamasına göre osmaniye'nin sumbas ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Osmaniye düziçi'nde deprem oldu.3.4 büyüklüğünde olan deprem sonrasında 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre gece saat 02.22'de osmanyie'nin kadirli ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi i̇nternet sitesinden alınan son dakika haberine göre osmaniye'de bir deprem daha meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı tarafından yapılan açıklamada osmaniye'de 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Osmani̇ye'nin kadirli ilçesinde richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye düziçi'nde deprem meydana geldi. Osmaniye düziçi'nde deprem oldu.3.4 büyüklüğünde olan deprem sonrasında 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'nin düziçi ilçesinde saat 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Osmaniye'nın kadirli ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana gelirken ilçede kısa süreli panik yaşandı. Kandilli rasathanesi'ne göre, saat 17.36'da merkez üssü osmaniye toprakkale olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Dikkat çeken suudi arabistan hamlesi.

Osmani̇ye'nin kadirli ilçesinde richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı tarafından yapılan açıklamada osmaniye'de 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Deprem sonrası ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. 21:48 i̇ngiltere 7 ülkeyi daha kırmızı listeye aldı.

Osmaniye Deprem Sonrası Savrun Çayı'nda İlginç Doğa Olayı ...
Osmaniye Deprem Sonrası Savrun Çayı'nda İlginç Doğa Olayı ... from foto.sondakika.com
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı tarafından yapılan açıklamada osmaniye'de 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Haberler yaşam haberleri son dakika: Osmaniye yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Afad'tan yapılan son dakika açıklamasına göre osmaniye'nin sumbas ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye düziçi'nde deprem oldu.3.4 büyüklüğünde olan deprem sonrasında 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu. Müzisyen yeliz aykaç son yolculuğuna uğurlandı. Son dakika haberi osmaniye'de 4,1 büyüklüğünde deprem!

Son dakika haberine göre osmaniye'de sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi.

Deprem, osmaniye'nin düziçi, bahçe, kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde de hissedildi. Son dakika depremler devam ediyor. Son dakika haberi osmaniye'de 4,1 büyüklüğünde deprem! Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi. Osmani̇ye'nin kadirli ilçesinde richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye 'de art arda iki deprem. Osmaniye'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'ne göre, saat 17.36'da merkez üssü osmaniye toprakkale olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Türkiye haritası » osmaniye deprem fay hattı risk haritası » osmaniye son depremler. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. 21:48 i̇ngiltere 7 ülkeyi daha kırmızı listeye aldı. Şiddetli sarsıntı adana ve kahramanmaraş illerimizde de hissedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı tarafından yapılan açıklamada osmaniye'de 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

Son dakika haberine göre osmaniye'de sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi osmaniye deprem. Osmaniye yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code